Denne siden bruker cookies for å:
  1. Sørge for at betalinger som skjer ikke er svindelforsøk
  2. Se anonym statistikk om brukerne våre
  3. Identifisere deg når du chatter
 
  • PersonvernLogg inn
Start chat

Advokatchatten.no og personvern.

Advokatfirmaet Legalis tar ditt personvern på største alvor og ønsker å være helt transparente rundt hvorfor og hvordan vi oppbevarer dine personopplysninger.

1

Hvem får tilgang til chatsamtalene?

Dine chatsamtaler og øvrige personopplysninger vil være tilgjengelig for et lite utvalg av våre advokater, som jobber med advokatchatten til daglig.

2

Hvor og hvordan lagres mine chatsamtaler?

Dine chatsamtaler lagres kryptert i en database innenfor EU, i henhold til GDPR regler.

3

Hvordan kan jeg slette eller endre mine personopplysninger?

Det er enkelt å slette og endre dine personopplysninger under «min side». Her vil du kunne fullstendig slette samtaler du har hatt med oss, slik at hverken du eller vi kan ha tilgang til dem.

4

Hvilke personopplysninger lagrer dere om meg?

For å ta i bruk advokatchatten må du oppgi en e-post som vi bruker for å varsle deg når advokater svarer på meldingene dine. Utover denne og chatsamtalene lagrer vi ingenting mer om deg.

For å spore brukeratferden til kundene våre benytter vi oss Google Analytics og Google Tag Manager. Når du bruker siden vår sendes det regelmessig signaler til Google Analytics om hvor du klikker og hvilke sider du besøker. Disse opplysningene vil imidlertid ikke være knyttet til dine gitte personopplysninger.

For å sørge for at alle betalingstransaksjoner som utføres på siden vår er sikre, spore brukeratferd og forhindre svindel samler vår betalingsleverandør Stripe inn informasjon på samme måte som Google Analytics. Disse opplysningene vil heller ikke være knyttet til personopplysningene du har oppgitt til oss.